Hitta bromsen medan du har ett val

Vill du ändra beteende och skapa det liv du vill leva, men inte vet hur det ska gå till? Är du rädd att du håller på att jobba dig närmare stupet eller väggen? Vill du hitta din broms?

Eller har du en kollega eller medarbetare som du ser skulle må bra av att hitta sin broms? 

  • Säger du ofta ”det blir snart lugnare” eller ”när bara detta är klart ska jag vila”? Men ofta sen inte vilar.
  • Sover du sämre än tidigare?
  • Glömmer du sådant som tidigare inte var svårt att komma ihåg?
  • Händer det att du inte har hört vad den som pratar med dig har sagt?
  • Blir du irriterad över vad andra gör och inte gör?

Detta kan vara några av de många varningssignaler du får av din kropp. Min erfarenhet är att de som verkligen ”går in i väggen” kommer inte tillbaka till det liv de levde innan. Kroppen har ändrats fysiskt och det kan inte viljan råda bot på. När kroppen har behövt ”släcka lyset” för att få människan att börja lyssna, verkar grundförutsättningarna ha förändrats. Så det finns oerhörda vinster att själv hinna bromsa i tid!

Ingen annan bromsar åt dig men det är inte så svårt att börja bromsa som många tror när allt snurrar fort. Jag håller på att arbeta fram ett nytt koncept i grupper om fyra personer. Jag söker dig som vill träffas en dag en helg och vill:

  • Lära dig mer om hur modern hjärnforskning hänger ihop med sunt förnuft, medvetna val och utbrändhet.
  • Hitta verktyg för att börja lyssna på dina varningssignaler och sedan börja öva på att ändra beteende.
  • Ge mig ärlig feedback på mitt koncept så jag kan utveckla metoden.

De första tre som svarar betalar endast 500:- Kontakta mig mig gärna för mer info.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev