Bli inte utbränd! Mycket att vinna på att bromsa i tid

Lär dig hur utbrändhet hänger ihop med medvetna val, modern hjärnforskning och Sunt Förnuftrevolutionen

Söndagen den 15 februari bjuder jag in till en lugn dag i Stockholms närhet, med samtal om vad som gör att man riskerar att bränna ut sig och vad man kan öva på för att hitta sin broms och skapa det liv man vill.

Jag var själv nära att gå in i den berömda väggen för flera år sedan, men hann hejda mig i tid. Inte av skicklighet utan mera av tur. Sedan dess har jag haft förmånen att kunna studera mekanismerna kring utbrändhet och vad som behöver hända för att man ska slippa hamna där. Tyvärr är min erfarenhet att för dem som blir utbrända på riktigt ändras livet. Det går inte att backa bandet utan kroppens system kring stresshantering ändras. Det finns oerhört mycket att vinna på att hinna bromsa i tid.

Jag har coachat människor som varit nära väggen och förundrats över hur fort de kunnat ändra sina liv till det bättre så fort de fått syn på vilka alternativ de har.

Nu vill jag prova om min kunskap kan komma flera till del på ett kostnadseffektivt sätt. Jag tänker mig en grupp om 4 personer. Vi ses under en dag och blandar utbildning med workshop och samtal. Den första gruppen samlas den 15 februari kl 11,00 och vi håller på till ca 16-tiden. Det är kostnadsfritt för de första fyra deltagarna, det jag önskar i retur är ärlig feedback på konceptet.

Tror du att du riskerar att bli utbränd, eller känner du någon som behöver hitta sin broms och vill prova detta utan kostnad? Kontakta mig, maila eller ring gärna.

Monika Keiller Sjövall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyhetsbrev