slideshow_image03.jpg
Vill du hitta drivkraften hos dina medarbetare?
nybrygga.jpg
Vill du själv styra ditt liv?
slideshow_image01_1.jpg
Hur påverkar arbetsglädje resultaten?

PRIVATPERSONER

Vill du hitta balansen i ditt liv?

Jag hjälper dig att hitta din inneboende potential! Alla människor har en mycket större potential än vad de utnyttjar. Att få hjälp att hitta och kanalisera din inre kraft ger dig ett rikare och mer intressant liv.

Vanliga frågeställningar som jag kan hjälpa dig med:

  • Jag har en känsla av otillfredsställelse som jag inte vet vad den bottnar i
  • Jag vet inte hur jag ska genomföra ett visst projekt
  • Jag vill hitta balans mellan jobb och privatliv
  • Jag vill gå ner i vikt, leva hälsosammare

Ingen i världen vet bättre än du själv vad som är bäst för dig när det verkligen gäller. Däremot kan det vara rörigt i huvudet med många motsträviga tankar. Coaching handlar om att hjälpa dig hitta just dina svar (inte en rådgivares svar) utan de som passar bäst för just dig.

Coaching är ett mycket effektivt sätt att komma framåt i sina tankar. Vare sig det gäller att få ihop livspusslet eller att planera en fest. Att planera en 50-årsfest kan gå på en timme med coaching. I ställer för att i veckor gå och grubbla hur man vill göra.

Man kan skoja om att en coach inte behövs för man sitter på svaren själv. Men som en kund sa: Jag hade nog kommit på det själv men du har sparat 10 år av mitt liv. Det är ju smart att komma på hur man vill leva sitt liv innan man närmar sig att ha levt det klart.

Det är inte tanken som räknas. För att det ska bli något av våra tankar behöver vi göra något. Vad vill du göra? Hur ska du göra det? När? Vad behöver du? Vem kan hjälpa dig?

Nyhetsbrev