Seminarier

Jag erbjuder inspirationsseminarier som alla har sin grund i arbetsglädje, tydliga mål, eget ansvar och medvetna val.

Nedan presenteras de tre jag erbjuder för tillfället. De kan anpassas i tid efter era önskemål och till viss del också anpassas i innehåll utefter var ni befinner er och vad ni vill åstadkomma på er arbetsplats.

Arbetsglädje på riktigt och tydliga mål, det är hemligheten. Så lätt och ändå så svårt.
Arbetsglädje på riktigt och tydliga mål är de absolut viktigaste nycklarna till framgång. Arbetsglädje kan man inte ge någon, det är något man ansvarar för själv. Däremot kan man påverka förutsättningarna för arbetsglädje. Föreläsning om hur jag insåg att arbetsglädje på riktigt var den stora skillnaden.

Läs mer.

Medvetna val och sunt förnuft – Hur hänger det ihop med resultatet?
Vill du ha bättre stämning på jobbet? Vill du bara gå på möten som är meningsfulla? Vore det skönt om någon på arbetsplatsen ändrade sitt beteende? Hur bidrar du till arbetsglädje på din arbetsplats?

Läs mer.

Delat ledarskap – En framgång när man vet HUR man delar sitt ledarskap.
Delat ledarskap är inte en framgångsfaktor i sig, fördelarna finns att hitta i HUR man delar sitt ledarskap. Det är en ren kunskapsöverföring som behövs. Erfarenhet har visat att även de som varit direkt osams kan utveckla ett fungerande samarbete när de skaffar sig den kunskap de behöver. Under detta seminarium lär du dig lite om grunderna i vad som skapar ett hållbart samarbete.

Läs mer.

Nyhetsbrev