ParCoaching

parcoachingFör er som vill utveckla er relation – kärlekspar, syskon, föräldrar/barn, vänskapspar.

Vi människor kan lätt fastna i det förflutna, vad den och den har gjort, sagt, inte gjort mm. I parcoaching hjälper coachen er att hitta hur ni vill att det ska vara och hur ni ska ta er dit. Från tanke till handling, konkret. Vad är målet? Hur får ni det att fungera i verkligheten?

ParCoaching är utvecklat för att locka fram det bästa i varje person. Vi har alla olika sätt att kommunicera på och ibland kan det vara svårt att förstå hur en annan person tänker, uttrycker sig eller beter sig. ParCoaching fokuserar på vad som är positivt och gemensamt för båda parter, så att dessa styrkor kan användas för att överbrygga eventuella svårigheter.

Det centrala i parcoaching är att vi arbetar med att utveckla ert samarbete med varandra. Coaching har ett framtidsorienterat fokus och betonar det ni vill lyckas med istället för att fokusera på det som inte fungerar. Vi talar inte om det som har varit, det kan vi inte göra något åt. Däremot kan förändring börja nu och fortsätta framåt.

Att investera i sin relation skapar ett starkare vi där kännedom om varandras nuvarande situation och drömmar inför framtiden skapar förståelse och respekt. Konflikter byts ut mot konstruktiva diskussioner och man fastnar inte i småsaker utan kan fokusera på det som känns värdefullt. Som i all coaching: Identifiera nuläget och det önskade läget samt hitta sätt att ta sig dit.

Läs mer på www.parcoaching.se

 

Vill du veta mer om ParCoaching?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

   

  Nyhetsbrev