Kundkommentarer

Jag njuter av att lyssna på det du har att säga.

Vilken fantastisk föredragshållare och kvinna du är!!!

Jag njuter av att lyssna på det du har att säga.

Så klok, så lugn, så BRA!

Birgitta

Vi vill rekommendera alla par att testa parcoaching

Monika guidade oss till att stärka vårt gemensamma jag samt våra respektive unika identiteter. Efter bara några träffar hade vi en gemensam ledstjärna, en större förståelse för varandras styrkor och svagheter samt lättare att kommunicera med varandra. Vi vill rekommendera alla par att testa parcoaching, speciellt för de par som har bestämt sig för att leva hela livet tillsammans och som ännu inte stött på några större problem, då är det roligast att utvecklas tillsammans!

Paret Alexandersson, våren 2013

 

Ena hälften i en Duo

Det har varit väldigt givande med duocoaching. Jag har fått bättre förståelse för hur mitt sätt att arbeta påverkar mig själv och mina kollegor. Hur jag kan tänka på ett annat sätt för att undvika missförstånd och då jobba mer effektivt. Vårt samarbete har förbättrats avsevärt genom att vi bara har pratat öppet om våra styrkor, svagheter och olika sätt att jobba. Du har hjälpt oss med detta genom att på ett ödmjukt sätt vara ärlig och ifrågasätta det vi diskuterar och har haft svårigheter med. I praktiken är vi mer sammansvetsade när vi är ute hos kunder, vi har kunnat förbereda oss bättre inför kundbesök då vi är mer öppna mot varandra och inte tar allt som kritik.

Ena hälften i en Duo.

Ena hälften i en Duo

Vd i telefonbolag

Alla tycker att det är jätteroligt att jobba med dig även om du utsätter dem för jobbiga moment i processen.

De har fått mycket större förståelse för hur de uppfattas av andra, både på företaget och privat, vilket förenklar när de vill få hjälp av sina kollegor eller vill få andra att lyssna. Med andra ord har de lärt sig att vi är olika som personer och personligheter.

Vd i telefonbolag

Vd i telefonbolag

VD i Service och försäljningsföretag

Nu har vi snart haft två par under din fantastiska duocoaching och det är en stor skillnad i företagsklimatet. Jag ser en stor förändring hur medarbetarna pratar, informerar, gör gemensamma kundbesök men framförallt har de lärt sig förstå hur andra uppfattar dem i olika situationer. Det har gjort att de tänker sig för när de vill ta upp något och gör det på ett sätt så att alla förstår istället för att bli irriterade. Vi har helt enkelt fått ett varmare klimat på företaget och det smittar av sig till våra kära kunder.

Vd i service och försäljningsföretag

VD i service och försäljningsföretag

Byggmästare 52 år

Det mesta gick på rus och pappersbuntarna växte till små pyrande högar… Mitt i detta en malande oro att mina kunder skulle märka att allt inte stod rätt till! Monika hjälpte mig att återta kontrollen och skapa struktur igen vilket även medförde att jag fick tid att ta hand om mig själv med träning och ett mer harmoniskt liv. Tack Monika!

Byggmästare 52 år

Sofia M

“Jag lärde känna Monika när hon började utbilda sig till coach och redan då visste jag att jag ville anlita henne i den rollen vid lämpligt tillfälle. Hon är en stark och ödmjuk person – en mycket bra kombination för en person man vill bolla sina tankar med. Jag skulle ha ett viktigt möte med en ny kund och behövde ventilera strategier och målsättning. Monika och jag pratade dagen innan och resultatet av det samtalet var makalöst bra. Det var en härlig känsla att åka till mötet och veta att jag hade en bra strategi. Mötet gick över förväntan”. – Tack Monika.

Sofia M, 2012

Nyhetsbrev