Arbetsglädje

Under denna föreläsning berättar jag om hur jag först insåg att arbetsglädje på riktigt var den stora skillnaden. Hur jag sedan dess har studerat en mängd företag vilka uteslutande styrkt det jag redan upplevt själv. En förutsättning för goda resultat över tiden är arbetsglädje på riktigt och en chef som jobbar med tydliga mål och uppföljning. Så lätt och ändå så svårt. Tydligt var dock att kompetens inte räcker för att ett företag ska bli framgångsrikt och tjäna pengar.

Jag går igenom hur arbetsglädje hänger ihop med eget ansvar och medvetna val, kopplat till den moderna hjärnforskningen. Helt enkelt hur vi är skapta och på vilket sätt vi bäst använder oss av den kunskapen, för att jobba med vår hjärna och inte emot, vilket är grunden i Neuroleadership som nu kommer stort.

Föreläsningen riktar sig till dig som vill inspirera dina medarbetare till att skapa ett framgångsrikt företag där man trivs och har roligt samtidigt. Detta är ett grundupplägg sedan skräddarsyr vi utefter era behov och förutsättningar.

Kontakta mig för mer information.

Nyhetsbrev